Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Τακτοποίηση και εξαίρεση από την κατεδάφιση επιλεγμένων αυθαιρεσιών;

2

πόντοι

Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω αν σε μία ιδιοκτησία ο ιδιοκτήτης θελήσει να εξαιρέσει από την κατεδάφιση κάποιες αυθαίρετες κατασκευές και κάποιες όχι. Αυτό είναι εφικτό ?? Να του τακτοποιήσω δηλαδή τις αυθαιρεσίες που θέλει μόνο (χωρίς φυσικά να του δώσω βεβαίωση νομιμότητας). 

 

πριν από 4 χρόνια, 8 μήνες

christos1145 127

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...2

πόντοι

Ηταν ένα απο τα πρώτα πράγματα που είχαν επισημάνει οι δικηγόροι του ΤΕΕ στα πρώτα σεμινάρια του 4014. Σαφώς και μπορεί να τακτοποιήσει ότι θέλει, αλλά εσύ στο τοπογραφικό, στην τεχνική έκθεση και πρώτα και κύρια στην υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, θα πρέπει να το αναφέρεις.

Δεν μπορείς δλδ να κάνεις διάγραμμα δόμησης χωρίς να δείξεις τις υπόλοιπες αυθαίρετες κατασκευές. Εκεί λοιπόν πρέπει να εξηγήσεις στον ιδιοκτήτη, ότι δεν έχει νόημα το να τακτοποιήσεις τα μισά και πάλι να είναι αυθαίρετος και αντιμέτωπος με βαρία πρόστιμα πλέον.

Και βεβαια όπως πολύ σωστά είπες, δεν δίνεις επ'ουδενί βεβαίωση!

πριν από 4 χρόνια, 8 μήνες

Pvranas 1037

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος