Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Σταυλικές εγκαταστάσεις - Δικαιολογητικά;

1

πόντος

Καλημέρα

Έχω να περάσω στο 4178 αυθαίρετες σταυλικές εγκαταστάσεις με το γνωστό παράβολο των 300€. Τα απαιτούμενα στοιχεία για πληρότητα είναι 6, όπως γράφει το σύστημα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι αυτά; Για να υπολογίσω τι δουλειά έχω να κάνω και πόσο να πληρωθώ. Επίσης σε ποια κατηγορία αυθαιρεσίας μπαίνουν οι σταυλικές εγκαταστάσεις;

Ευχαριστώ!

 

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...1

πόντος

Σου επισυνάπτω  PrintScreen από το σύστημα του Τ.Ε.Ε. για τη διαχείριση δηλώσεων Ν.4178/13 , στο οποίο φαίνονται τα δικαιολογητικά που έχω ανεβάσει στο σύστημα σε ανάλογη περίπτωση. Προσωπικά ανεβάζω πάντα και το Φ.Ε.Μ. που αντιστοιχεί στην Α.Π.Υ. μου, αν και δεν είναι στα υποχρεωτικά αρχεία.

Η κατηγορία του στάβλου είναι 4 ή 5  και εξαρτάται από το αν υπάρχει σχετική οικοδομική άδεια ή όχι.

πριν από 4 χρόνια

dimkath 57

Σχόλια απάντησης

  • Ευχαριστώ πολύ! Εφόσον ασχολήθηκες με τη διαδικασία, μία ακόμη ερώτηση: Το απόσπασμα χάρτη για να το ανεβάσω θα το βρω από την υπηρεσία που υπέβαλε την αίτηση ενίσχυσης ο δικαιούχος; - πριν από 4 χρόνια - από gialolo ( 12)
  • Ναι, από την εκάστωτη αγροτική ένωση το παίρνεις. Μαζί με το αντίγραφό της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης, ζητάς και το αντίστοιχο απόσπασμα χάρτη.Επιπλέον, στην εδώ ένωση για να πάρεις το απόσπασμα χάρτη πρέπει να πληρώσεις 15 ευρώ. Δεν ξέρω όμως αν έχουν διαφορετική αντιμετώπιση οι κατά τόπους υπηρεσίες. - πριν από 4 χρόνια - από dimkath ( 57)

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος