Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Τακτοποίηση αυθαιρεσιών χωρίς οικοδομική άδεια και χωρίς συμβόλαιο

0

πόντοι

Στην περίπτωση αυτή ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάποιους τίτλους ιδιοκτησίας και η συμβολαιογράφος μου ζητάει τη βεβαίωση για να κάνει συμβόλαιο μέσω χρησικτησίας. Εγώ είμαι εκτεθειμένος ή είναι ευθύνη της συμβολαιογράφου ? 

 

πριν από 4 χρόνια, 1 μήνας

christos1145 127

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...0

πόντοι

1oν Εμείς ως μηχανικοί δεν έχουμε υποχρέωση να ελέγχουμε συμβόλαια, εξ'ού και δεν είναι απαραίτητο δικαιολογητικό του συστήματος. Εξάλλου η τακτοποίηση όπως έχουμε ξαναπεί δεν δημιουργεί απ'ευθείας δικαίωματα. (το ότι κάποιος τακτοποιεί ενα ακίνητο δεν το κάνει δικό του!). Σαφως θα το αναφέρεις στη τεχνική έκθεση  ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο.

2ον χρησικτησία έχουμε μετά απο δικαστική απόφαση η οποία μεταγράφεται και γίνεται τίτλος και όχι συνταξη συμβολαίου. Μήπως θέλουν την βεβαίωση για κάτι άλλο ή δεν απαιτείται;

πριν από 4 χρόνια, 1 μήνας

Pvranas 1037

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος