Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Φέρων οργανισμός - 4178

1

πόντος

Περίπτωση φέροντα οργανισμού χωρίς στοιχεία πλήρωσης. Υπάρχει οικοδομική άδεια για υπόγειο και ισόγειο. Κατασκευάστηκε ισόγειο και όροφος, περισσότερων τ.μ., σε άλλη νόμιμη θέση εντός του οικοπέδου. Σύμφωνα με την εγκύκλιο 3 παράρτημα 1Γ, το ενιαίο ειδικό πρόστιμο  υπολογίζεται κατά τα οριζόμενα στις γενικές και ειδικές διατάξεις των άρθρων 18 και 19. υπολογίζεται δλδ με αναλυτικό με το συντελεστή για άλλη κατοικία και δηλώνεται μόνο μία λοιπή παράβαση χωρίς να δηλωθούνε τετραγωνικά στις υπερβάσεις; και μια άλλη λοιπή παράβαση για την αλλαγή θέσης; Αυτά κατάλαβα εγώ διαβάζοντας το νόμο και τις εγκυκλίους. Παρακαλώ και για τη δική σας γνώμη.

 

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος