Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Πως τακτοποιείται Πυλωτή Πολυκατοικίας, που έχει γίνει κατοικία;

1

πόντος

Καλημέρα συνάδελφοι, μια βιαστική ερώτηση,

πως να τακτοποιήσω Πυλωτή Πολυκατοικίας η οποία έχει γίνει κατοικία;

Με αναλυτικό ή με αλλαγή χρήσης;

Επίσης χρειάζεται να προσέξω τίποτα στο ιδιοκτησιακό;

 

πριν από 3 χρόνια, 2 μήνες

tsironis 82

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...1

πόντος

Η Πυλωτή που έχει γίνει κατοικία ρυθμίζεται ως αλλαγή χρήσης Πυλωτής σε κατοικία με υπέρβαση δόμησης κύριου χώρου, όχι με αναλυτικό. Όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό, η χρήση της πυλωτής είναι κοινόχρηστη εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στη Σύσταση. Αν από τη Σύσταση η χρήση του τμήματος που έχει κλειστεί έχει δοθεί σε αυτόν που την έχει κλείσει κατά αποκλειστική χρήση, δε χρειάζεται συναίνεση από τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες, αλλιώς για να κάνεις τη Ρύθμιση, θα πρέπει να έχεις την συναίνεση όλων των συνιδιοκτητών.

πριν από 3 χρόνια, 2 μήνες

chrissa.skiada 1

Σχόλια απάντησης

  • Αν βάλεις αλλαγή χρήσης, θα σου βγει παραπάνω και από υπέρβαση δόμσης - πριν από 3 χρόνια, 2 μήνες - από tsironis ( 82)

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος