Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Λοιπή παράβαση που δεν ρυθμίζεται και βεβαίωση μηχανικού

2

πόντοι

Καλημερα σας. Εχω την παρακατω υποθεση.ακίνητο του οποίου ρυθμιζω τις αυθαίρετες βασει του Ν 4178,διαθετει στέγαστρα τα οποία απο το Google earth φαινονται να εγιναν μετά το 2011. Αποφασισα να προχωρισω στην ρυθρμισηβ ολων των υπολοίπων αυθαιρεσιων εκτος των στεγαστρων.οι ιδιοκτητες θελουν να συνταξουν συμβόλαιο οριζόντιων ιδιοκτησιων (πρόκειται για τριώροφο κτίριο).βεβαίωση μπορώ να δωσω απο την στιγμη που εχουμε τα παραπανω αναφερόμενα στέγαστρα?συνάδερφοι εσεις θα δίνατε βεβαιωση ή η δεύτερη παράγραφος της βεβαίωσης με δεσμεύει???παρακαλω για μια απάντηση.Ευχαριστώ.

πριν από 3 χρόνια, 1 μήνας

bety 89

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...2

πόντοι

Δεν μπορείς να δώσεις την βεβαίωση εφόσον υπάρχουν οι αυθαίρετες κατασκευές σε μια ιδιοκτησία (ενιαια γαρ).

Μπορούν αν θέλουν να τις ξηλώσουν και μετά να χορηγήσεις την βεβαίωση.

Απαξ και υπάρχει μετά συσταση, αν μαγικά εμφανιστούν τα στέγαστρα, δεν θα εμποδιζουν τις επόμενες βεβαιώσεις μεταβίβασης καθώς θα είναι σε κοινόχρηστο χώρο και όχι στην ιδιοκτησία.

Θα το βρούν μπροστά τους όμως και είναι κρίμα.

πριν από 3 χρόνια, 1 μήνας

Pvranas 1037

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος