Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Αλλαγη χρησης υπογειας αποθηκης σε κυριο χωρο κατοικ. με υπερβαση δομησης > 40% και κατηγορια 4

0

πόντοι

Μπορει  καποιος συναδελφος να μου απαντησει στο θεμα που με απασχολει οσον αφορα  τον νεο νομο αυθαιρετων 4495/17 για την κατηγορια  4 του αρθρου 96 στην περιπτωση αυθαιρετων αλλαγων  χρησεων με υπερβαση δομησης >40% των  επιτρεπομενων Το αρθρο  96 στην παραγρ. αα)  και  ββ)  αναφερει  για  αυθαιρετες  κατασκευες  με υπερβασεις <40%  κλπ για να καταταγουν στην κατηγ.4), στην  στην παραγρ. γγ) το αρθρο  για αλλαγες χρησης δεν αναφερει   υπρβασεις δομησης καλυψης υψους κλπ, μηπως εννοει για αυθαιρετες  αλλαγες χρησης απο κυρια χρηση σε κυρια   χωρις .υπρβαση των επιτρ.μεγεθων στην Ο.Α η στην περιοχη που ανηκει το κτιριο;Ισως για αλλαγες χρησης απο βοηθητικη χρηση σε κυρια χρηση με υπερβασεις >40% εφ'οσον η νεα χρηση επιτρεπεται στην περιοχη να μπορει το αυθαιρετο να παη σε κατηγορια 4.Παντως το συστημα δεν σε βγαζει εξω οπως με τους προηγουμενους νομους οταν δηλωσης κατηγ.4 με υπερβαση >40%. 

πριν από 1 χρόνος, 8 μήνες

gsxoinas52 1

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος