Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Κατασκευη αγροτικης αποθηκης

0

πόντοι

Ενδιαφερομαι για την κατασκευη αγροτικης αποθηκης 400τμ (σιδεροκατασκευη) μηπως μπορειται να μου πειτε το κοστος κατασκευης; τα παντα μπετα σιδερα πανελ αδειες ολα... ευχαριστω εκ το προτερων.

πριν από 1 χρόνος

Giannis 0

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...0

πόντοι

Δεν μπορεί να δωθεί κοστολόγιο εκ του μακρώθεν. Πάρτε 2-3 μηχανικούς της περίοχης σας (ή και πιο μακρινούς άμα δεν εμπιστευεστε) να έρθουν να δούν τον χώρο να τους μιλήσετε για τις ανάγκες σας.

Διαφορετικά οικόπεδα έχουν διαφορετικές ανάγκες (άλλου είδους θεμελίωση σε μαλακά εδάφη π.χ., περιορισμούς δόμησης λόγω σχήματος κλπ).

Το κόστος των υλικών εξαρτάται απο την θέση του έργου, την διαθεσημότητα και τα μεταφορικά (δεν έχει ίδια τιμή το μπετό στο Καστελόριζο με το Φάληρο) και τέλος την λύση που έχετε (μία καλή μελέτη θα σας γλυτώσει αρκετά χρήματα ακόμα και απο την φύρα στα πάνελ ή την μείωση του βάρους της σιδηροκατασκευής μία κακή θα σας την εκτινάξει.

Ακόμα και οι άδειες δεν έχουν το ίδιο κόστος καθώς εξαρτάται απο τα χαρτία που ήδη έχετε ή όχι (δασαρχεία κλπ) και απο το πόσο θα πρέπει να τρέξει κάποιος η όχι στην πολεοδομία.

 

 

πριν από 1 χρόνος

Pvranas 1037

Σχόλια απάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...


Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος