Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Αυθαιρετες μικρες παραβασεις(κατηγ.αυθαιρετου 3) και δηλωση ενος μονο ιδιοκτητη.

1

πόντος

Σε τριοροφη οικοδομη  εντος σχεδιου πολης σε  υπογειο που προυφισταται την 30/11/1955  εγινε οριζοντια προσθηκη σε τμημα του ακαλυπτου και  χωρις να δημιουργηθουν ανεξαρτητοι αυτοτελεις  χωροι  διαμορφωθηκαν  3 διαμερισματα.Το αυθαιρετο   δηλωθηκε συμφωνα με τις διαταξεις του Ν.1337/83 αρθρο  6.Μεταγενεστερα πριν την 28/11/2011 σε καθε διαμερισμα  προστεθηκε  μικρο  τμημα πχ. WC ,εισοδος κλπ συνολικου εμβ.6,46μ2  με  αλλαγη της περιμετρου  και το εμβαδον του υπογειου  που  ειναι < απο 5% του  αρχικου .Επισησης  στον ακαλυπτο κατασκευαστηκε τοιχος αντιστηριξης εκ Ω.Σ.Στο κτιριο  και συγκεκριμμενα  το  υπογειο  το κατεχουν 4 συνιδιοκτητες  και εχουν την αποκλειστικη χρηση του τμηματος του ακαλυπτου  που εχουν καταλαβει.Σε ολους τους οροφους δεν εχει συσταθει οριζοντα η καθετος ιδιοκτησια.Το 1ο  ερωτημα ειναι τα  αυθαιρετα τμηματα  μπορουν να υπαχτουν στην  κατηγορια 3 του αρθρου 96, και το  2ο  την δηλωση μπορει να την υποβαλλει ενας μονο εκ των συνιιδ/των;(αρθρο 98 & 4)

πριν από 1 χρόνος, 4 μήνες

gsxoinas52 2

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος