Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Υπαγωγή αυθαιρέτου στο νόμο 4495

0

πόντοι

Υπάρχει κοινόχρηστος χώρος - πρασιά, μπροστά από μαγαζιά, η χρήση του οποίου ανήκει σε 3 ιδοκτήτες, 1 ιδιοκτήτης του ενός μαγαζιού, 1 ιδοκτήτητης του 2ου μαγαζιου και ενός διαμερισματος και 1 ιδοκτήτης 1 διαμερίσματος. Τα μαγαζιά και τα διαμερίσματα είναι στην ίδια οριζόντια ιδιοκτησία και οι 3 ιδιοκτήτες έχουν από ένα ποσοστό της χρήσης της πρασιάς.

Ο 1 από τους 3 ιδιοκτήτες προέβει σε αυθαίρετο κτίσμα μπροστά από τα μαγαζιά, χωρίς να πάρει την έγκριση από τους άλλους 2, και όλα αυτά τα χρόνια αρνειται να κάνει αίτηση για υπαγωγή γιατί δεν θέλει να πληρώσει όλο το πρόστιμο. Μπορούν οι άλλοι 2 ιδιοκτήτες να κάνουν την αίτηση υπαγωγής χωρίς την υπογραφή του τρίτου ιδιοκτήτη? Μπορούν να το κάνουν για όλο το αυθαίρετο κτίσμα ή μόνο για τα ποσοστά τους?

πριν από 1 χρόνος, 3 μήνες

M1999 0

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος