Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

0

πόντοι

Εχω προς πώληση μία υπόγεια αποθήκη 210 τ.μ. σε πολυκατοικία, η οποία είχε λειτουργήσει στο παρελθόν ώς πολιτιστικό κέντρο και μου την ζητάει ένα θρησκευτικό σωματείο. Πόσο μπορεί να κοστίσει η τακτοποίηση της αλλαγής χρήσης με βάση τα στοιχεία που έχω μέχρι στιγμής  (μίνιμουμ-μάξιμουμ) ?

1) Οικοδομική άδεια  1974

2) Σύσταση του 1975 αναφέρει ότι ο εργολάβος μπορεί να προβεί σε αλλαγή χρήσης του υπογείου και ισογείου που του ανήκουν

3) 1981 Τροποποίηση της σύστασης σχετ. με την δημιουργία ανεξάρτητης εισόδου από τον δρόμο στην αποθήκη, διαμόρφωση αυτής  και πώλησης αυτής  στον προκάτοχό μου

4)  1983 σε Γενική Συνέλευση ο προκάτοχός μου ζητάει και παίρνει έγκριση για την λειτουργία πολιτιστικού συλλόγου, δηλώνοντας  ότι  ο χώρος διαθέτει  ήδη τον απαραίτητο εξοπλισμό.

5)  Το συμβόλαιο μου (Φεβρ. 2001)  αναφέρει ότι η αποθήκη αγοράστηκε με τον εξοπλισμό της, μέρος του οποίου εν τω μεταξύ καταστράφηκε από πλημμύρα.

Αντικειμενική αξία     1200 Ευρώ

Το θέμα είναι  ότι εάν τελικά δεν πουληθεί, εγώ τον χώρο τον θέλω σαν αποθήκη για εγκατάσταση εμπορικής επιχείρησης, χωρίς όμως να πρέπει να ξυλώσω τον εναπομείναντα εξοπλισμό. Μήπως στην περίπτωση αυτή πρέπει να δηλώσω τις πρόσθετες εργασίες που είχαν γίνει για την διαρύθμιση και τον εξοπλισμό  και πόσο θα κοστίσει αυτή η τακτοποίηση? 

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για την προσφορά σας

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος