Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Διαχωριστική μάντρα

0

πόντοι

Καλησπέρα!Παρακαλώ μπορείτε να με διαφωτίσετε στο εξής?Δυο οικόπεδα συνορεύουν σε οικισμό εντός κωμόπολης. Στο ένα προυπήρχε σπίτι από παλιά.Το διπλανό οικόπεδο ήταν απλά φραγμένο με φράχτη κ στην πλευρά που συνορεύει με το α'σπίτι υπήρχε μάντρα κανονική.Ο ιδιοκτήτης έχτισε σπίτι πριν από λίγα χρόνια κ προσφάτως ύψωσε την προυπάρχουσα τσιμεντένια μάντρα κάποια cm με αποτέλεσμα το σύνολο της μάντρας να φτάσει τα 1,42cm κ τοποθέτησε επιπλέον επάνω της παραλληλόγραμμη σιδηροκατασκευή ύψους 90cm με αποτέλεσμα να καλύπτει όλη την κάτω πλευρά του α'σπιτιού κ από φως κ από αέρα.Από τις απλές γνώσεις που έχω καθώς δεν είμαι μηχανικός, θεωρώ ότι είναι παράνομο.Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Σας Ευχαριστώ.

πριν από 11 μήνες

Nantia 0

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος