Το engi.gr αποτελεί ένα δωρεάν εξειδικευμένο εργαλείο για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε συναφές αντικείμενο. Λειτουργεί με τη μορφή ερωτο-απαντήσεων, χωρίς να προορίζεται ως ένας άλλος χώρος συζήτησης και έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Μέσω του engi.gr παρέχεται η δυνατότητα:

  1. σε όλους να βρούνε σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που απασχολούν τον χώρο
  2. στους Μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου να αναδείξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προωθώντας παράλληλα το γραφείο ή την επιχείρησή τους

Μάθετε περισσότερα

×

Δηλωση αυθαιρετου ενος ιδιοκτητη σε εξ αδιαιρετου οικοπεδο τριων ιδιοκτητων εκος σχεδιου

0

πόντοι


Μπορειτε να μας συμβουλεψετε στην περιπτωση που σε ενα οικοπεδο  εκτος σχεδιου(εντος ζωνης < 500μ απο τα ορια του σχεδιου πολης) με τρεις συνιδοκτητες 25% 1ος , 25% ο 2ος και 50% ο 3ος αδιαιρετου, Κατασκευασαν και  κατεχουν ομως > απο 30 ετη ο καθε ενας την κατοικια του.Λογω  ασυμφωνιων η αμελειας  δεν εχει συσταθει οριζοντια ουτε προκειται να προβουν σε καποια ενεργεια .Ο ενας απο τους τρεις   συνδ/τες  με ποσοστο 25 % επιθυμει  να δηλωσει (ανεμποδιστα)  την αυθαιρετη κατασκευη του  ενω οι υπολοιποι δυο  διαφωνουν για οικονομικους λογους.(αν και οι τρεις  συνιδιοκτητες εκαναν μια και μοναδικη δηλωση ισως δεν θα υπηρχε προβλημα).
O  μηχανικος που θα ανελαμβανε την δηλωση  θα ειχε επιπτωσεις;                   
 

πριν από 4 μήνες, 1 εβδομάδα

gsxoinas52 2

Σχόλια ερώτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια...Δεν υπάρχουν απαντήσεις...

Συνδέσου για να απαντήσεις

Νέος χρήστης; Γίνε μέλος